My Cart

You have no items in your shopping cart.

Professional sprays

Items 11 to 20 of 49 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid  List 

  1. Ceramic grease 500ml

    Väga vastupidav metallivaba keraamilisi mikroosakesi sisaldav aerosool. Soolvee-, happe- ja leelisekindel. Võib kasutada äärmusliku kliima ja kõrgete temperatuuride korral (-40 kuni +1200 kraadi). Enne kasutamist tugevalt raputada. Eemaldage töödeldavatelt osadelt niiskus, mustus ja rasv. Pihustage ühtlaselt ja laske lenduda. Mitte pihustada hõõrdepindadele! Keraamilise määrde kasutuskohad: ABS pidurisüsteemid; katalüsaatorite lambda andurid.
    Learn More
    €10.60
  2. Chain spray 500ml

    Suure koormusega kettülekannete määrimiseks. Väga hea mehaanilise tugevusega, vett tõrjuv ja ekstreemseid tingimusi taluv määre. Temperatuurikindlus -50`C kuni +200`C. Sobib mootorrataste, kartautode, ATV-de ja muude mootorispordi masinate kettide määrimiseks. Samuti põllutöömasinate, nende haakeriistade ja igasuguste tööstuslike jõuülekannete kettide määrdeks. Ei kahjusta kettides olla võivaid plastik- ja kummidetaile! Pihustades on ketiõli vedel ja poeb igale poole vahele, õlitades ketti nii seest kui väljastpoolt. Pärast lahustite aurustumist muutub paksuks, kleepuvaks libedaks määrdeks, mis püsib hästi ketil ja hammasratastel ka väga suurtel kiirustel. NB! Ei sobi jalgrattakettidele – tolm ja liivaterad võivad kleepuda ketile mille tagajärjel kett hakkab ragisema ja käigud ei lülitu jne. Jalgrattaketi määrimiseks kasuta PTFE-määret. Enne keti määrimist soovitame see vanadest määretest ja muust mustusest puhastada tehnilise puhastusvahendiga või spetsiaalse ketipuhastajaga. Parimad määrdeomadused ja õige toime tulevad välja mõnikümmend minutit pärast pihustamist, kui lahustid on aurustunud, nagu kõigil aerosoolis määrdeainetel. Kasutamisel jälgi ka pudelil olevat kasutusjuhendit!
    Learn More
    €7.36
  3. €4.03
  4. €6.06
  5. €4.04
  6. Copper paste 100ml CRC

    Vasepulbri baasil valmistatud kõrgeid temperatuure ja surveid taluv kinni kiilumist takistav määrdeaine. Tagab keermestatud osade, äärikute, tihendite, hülsside, toruühenduste, piduriketaste ja pidurite reguleerimismehhanismide kerge monteerimise ja paigaldamise. Vee-, söövitus-, hõõrde-, kulumis- ja korrosioonikindel pasta. Vastupidav laiale temperatuurivahemikule -30°C kuni +1100°C. Kasutusalad: keermestatud detailid, poldid-mutrid, puksid, kruviühendused, äärikud, väljalaskesüsteemi kruviühendused jne. Hoiab ära ketaspidurite müra ja vibratsiooni.
    Learn More
    €8.91
  7. €7.77
  8. Drill lubricant 500ml

    Puurimis- ja lõikepindade määre Spetsiaalne mineraalõlide segu, mis takistab metallide ülekuumenemist puurimise, freesimise, treimise, saagimise ja muu lõikamise ajal. Kaitseb ja määrib nii lõiketerasid kui töödeldavat pinda. Muudab metallide töötlemise kergemaks samas kaitstes lõiketerasid kulumise eest. Kasutamisel lisa ainet iga natukese aja tagant ja jälgi, et töödeldav pind ei kuivaks. Kasutamisel jälgi ka pudelil olevat kasutusjuhendit!
    Learn More
    €4.99

Items 11 to 20 of 49 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid  List 

My Cart

You have no items in your shopping cart.