Mans grozs

Jūsu pirkumu grozs ir tukšs.

Kukaiņu un grauzēju iznīdēšanas līdzekļi

Pozīcijas ar 31 pa 40 no 46 kopā

Lapa:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rūtiņas  Saraksts 

  1. Peļu un žurku inde Ratimor 200g

    Ratimor hiire- ja rotimürk toimib juba ühekordsel söötmisel tõhusalt kõigile närilistele ja on viivitatud toimeaja tõttu väga efektiivne. Kasutusjuhend Koduhiir siseruumis: hiirte leviku korral kasutada 10-20 g mürksööta söödamaja kohta. Kui on vajalik rohkem kui ühe söödamaja kasutamine, tuleb need paigutada teineteisest 5 m kaugusele (kõrge arvukuse korral kuni 2 m kaugusele). Söödamajad tuleb üle vaadata tõrje alguses vähemalt iga kahe-kolme päeva tagant ning edaspidi vähemalt kord nädalas, et kontrollida, kas mürksööta on puututud ja söödamajad on kahjustamata, ning eemaldada näriliste laibad. Vajadusel lisada mürksööta. Ränd- ja kodurott siseruumis: rottide leviku korral kasutada 10 g kuni 60 g mürksööta söödamaja kohta. Kui on vajalik rohkem kui ühe söödamaja kasutamine, tuleb need paigutada teineteisest 10 m kaugusele (kõrge arvukuse korral kuni 5 m kaugusele). Söödamajad tuleb üle vaadata tõrje alguses alles viie kuni seitsme päeva möödumisel ning edaspidi vähemalt kord nädalas, et kontrollida, kas mürksööta on puututud ja söödamajad on kahjustamata, ning eemaldada näriliste laibad. Vajadusel lisada mürksööta. Ränd- ja kodurott väliskeskkonnas hoonete ümber: rottide leviku korral kasutada 10 g kuni 60 g mürksööta söödamaja kohta. Kui on vajalik rohkem kui ühe söödamaja kasutamine, tuleb need paigutada teineteisest 10 m kaugusele (kõrge arvukuse korral kuni 5 m kaugusele). Söödamajad asetada kohtadesse, kus ei teki üleujutust. Vahetada söödamajas olev mürksööt välja, kui see on saanud veekahjustusi või saastunud mustuse tõttu. Söödamajad tuleb üle vaadata tõrje alguses alles viie kuni seitsme päeva möödumisel ning edaspidi vähemalt kord nädalas, et kontrollida, kas mürksööta on puututud ja söödamajad on kahjustamata, ning eemaldada näriliste laibad. Vajadusel lisada mürksööta. Kastis 24 tk
    Uzināt vairāk
    €4,40
  2. Peļu un žurku inde Storm Ultra 150g

    25g x 6 tk Uue põlvkonna rotimürk vahaplokina. Sisaldab teravilja. Väga tõhus, effektiivne ja hästi vastupidav äärmuslike tingimustes. Maitseb närilistele väga hästi. Rotid ja hiired saavad surmava annuse juba ühekordsel söömisel, mis tagab kiire ja lihtsa tõrje kõikides olukordades. Söötmürgi surmav annus (LD50) grammides, mis on vaja 250 g roti ja 25 g hiire surmamiseks. Plokksööt Storm Ultra tõrjub rotte ja hiiri: -Rottidele ja hiirtele väga maitsev -Erakordselt vastupidav äärmuslikes tingimustes -Ülimalt tõhus juba ühekordsel kasutamisel -Näriliste arvukuse äärmiselt kiire reguleerimine. Kasutamine hoonetes ja nende ümbruses Ühes kasutuskohas kasutada norme NÄRILINE kulunorm Koduhiir (Mus musculus) 25 g (1 plokksööt) iga 1 kuni 2 m kaugusel. Rändrott (Rattus norvegicus) 50 kuni 75 g (2 kuni 3 plokksööta 10 m vahedega). Must e kodurott (Rattus rattus) 50 kuni 75 g (2 kuni 3 plokksööta 10 m vahedega). Söötmürgi asendamine: Kasutatud söötmürk asendada kolme päeva pärast ja seejärel kuni 7-päevaste vahedega. Infestatsiooniolukorra hindamine: Tooteid ei peaks kasutama üle 35 päeva ilma infestatsiooniolukorda ja tõrje tõhusust hindamata. Toimeaine: Ühekordse toimega antikoagulant flokumafeen C33H25F3O4. Kontsentratsioon: 0,0025% (25 ppm)
    Uzināt vairāk
    €9,54
  3. Peļu un žurku inde Storm Ultra 275g

    25g x 11 tk Uue põlvkonna rotimürk vahaplokina. Sisaldab teravilja. Väga tõhus, effektiivne ja hästi vastupidav äärmuslike tingimustes. Maitseb närilistele väga hästi. Rotid ja hiired saavad surmava annuse juba ühekordsel söömisel, mis tagab kiire ja lihtsa tõrje kõikides olukordades. Söötmürgi surmav annus (LD50) grammides, mis on vaja 250 g roti ja 25 g hiire surmamiseks. Plokksööt Storm Ultra tõrjub rotte ja hiiri: -Rottidele ja hiirtele väga maitsev -Erakordselt vastupidav äärmuslikes tingimustes -Ülimalt tõhus juba ühekordsel kasutamisel -Näriliste arvukuse äärmiselt kiire reguleerimine. Kasutamine hoonetes ja nende ümbruses Ühes kasutuskohas kasutada norme NÄRILINE kulunorm Koduhiir (Mus musculus) 25 g (1 plokksööt) iga 1 kuni 2 m kaugusel. Rändrott (Rattus norvegicus) 50 kuni 75 g (2 kuni 3 plokksööta 10 m vahedega). Must e kodurott (Rattus rattus) 50 kuni 75 g (2 kuni 3 plokksööta 10 m vahedega). Söötmürgi asendamine: Kasutatud söötmürk asendada kolme päeva pärast ja seejärel kuni 7-päevaste vahedega. Infestatsiooniolukorra hindamine: Tooteid ei peaks kasutama üle 35 päeva ilma infestatsiooniolukorda ja tõrje tõhusust hindamata. Toimeaine: Ühekordse toimega antikoagulant flokumafeen C33H25F3O4. Kontsentratsioon: 0,0025% (25 ppm)
    Uzināt vairāk
    €12,81
  4. Skudru atbaidīšanas līdzeklis, granulas 120g

    Bros Mürgigraanulid sipelgate tõrjeks. Spetsiaalselt valitud ained muudavad selle putukate jaoks äärmiselt atraktiivseks ja tagavad kohese tõhusa toime.
    Uzināt vairāk
    €3,36
  5. Skudru atbaidīšanas līdzeklis, granulas 250g

    Bros Mürgigraanulid sipelgate tõrjeks. Spetsiaalselt valitud ained muudavad selle putukate jaoks äärmiselt atraktiivseks ja tagavad kohese tõhusa toime.
    Uzināt vairāk
    €6,16
  6. Ultraskaņas ģenerators GEKO

    Toitepinge 110-230V Kasutamiseks siseruumides. Näriliste peletamiseks raadiuses <50m2 Kahjutu inimestele ja koduloomadele.
    Uzināt vairāk
    €5,00
  7. Žurku inde 140g granulas BROS

    Toimeaine: Bromadiolon Mürk mõjub 4-5 päeva peale manustamist. Head mumifitseerivad omadused.
    Uzināt vairāk
    €2,62

Pozīcijas ar 31 pa 40 no 46 kopā

Lapa:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rūtiņas  Saraksts 

Mans grozs

Jūsu pirkumu grozs ir tukšs.